SAP voor KMO’s – Te nu of te laat?

Geplaatst op door Guy Van Wilder

Te nu of te laat?SAP wenst alle ondernemers in 2014 de nodige zuurstof om te ondernemen. Wat me meteen bij de vraag brengt die me de laatste maanden steeds vaker wordt gesteld: is het moment aangebroken om opnieuw te investeren of niet?

KMO’s zijn – voor sommigen misschien ietwat verrassend – helemaal niet vies van investeringen in technologie. Ze zien er een middel in om te groeien en een concurrentieel voordeel mee uit te bouwen. Een studie van 2013 toonde trouwens aan dat KMO’s die in IT technologie hebben geïnvesteerd, rendabeler zijn dan hun concurrenten.

Maar de vraag blijft: nu investeren of wachten? We merken aan onze orderportefeuille dat grote bedrijven eerder projecten uitwerken om kosten te besparen. En dat KMO’s volop mikken op groei. Dat heeft ook te maken met de producten die we verkopen. Nieuwe cloudtoepassingen, gebruiksvriendelijke apps en hyperflexibele datatechnologie zoals Hana, zijn een godsgeschenk voor KMO’s. Nieuwe projecten kunnen snel en zonder zware investeringen opgezet worden.

Te nu of te laat? Voor KMO’s is het NU. Nu nog enkel de juiste partner vinden om u bij uw nieuwe projecten te begeleiden. Maar u weet ongetwijfeld wie ik u daarvoor zou aanraden :)

Veel succes in 2014,

Guy

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Ce message est également disponible en Frans (Français)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>