Waarom een project nomineren voor de SAP Quality Awards?

Geplaatst op door Dirk Raemdonck

Innovation-272597

De SAP Quality Awards zijn sinds 2005 binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika SAP’s manier om klanten te erkennen die tijdens de implementatie van SAP software kwaliteit hebben voorop gesteld en door het succesvol plannen en uitvoeren van hun project grote businesswaarde hebben gerealiseerd.

 

Waarom is het voor een SAP klant nu interessant om zich in te schrijven voor de Quality Awards?

Naast de huldiging van de winnaars tijdens een officiële ceremonie met de uitreiking van een certificaat, gedenkplaat of trofee, zijn de voordelen vooral van immateriële aard:

  • De leden van het projectteam kunnen terecht trots zijn op hun award en hun prestige binnen de eigen organisatie stijgt. Zij zullen dit zeker vermelden op hun CV of LinkedIn-profiel.
  • Daarnaast zou het in de toekomst makkelijker moeten gaan om budget te krijgen en teamleden te motiveren en te rekruteren voor nieuwe projecten. Dit gezien de winnaars al bewezen hebben dat ze projecten tot een goed einde kunnen brengen.

 

Verder kan het winnen van een SAP Quality Award een extra motivatie zijn om veranderingen binnen het bedrijf door te voeren, door bv. de manier waarop het winnende project werd uitgevoerd in de toekomst als voorbeeld te nemen en er van te leren.

Daarnaast kan het bedrijf het winnen van een SAP Quality Award ook vermelden in zijn interne en externe communicatie. Zij kunnen hiervoor het winnaarslogo gebruiken op bv. hun website.

Hiermee toont het bedrijf dat het over een goed geleide en professioneel uitgebouwde projectorganisatie beschikt en kan het zich positief onderscheiden van gelijkaardige bedrijven.

Ook dit jaar loopt het SAP Quality Awards programma en kunnen SAP klanten hun project nomineren. Alle informatie is hier beschikbaar.

 

 

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Ce message est également disponible en Engels, Frans (Français)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>